Divatbemutató dekorációtervezés és kivitelezés

Egy nagy és ismert divatmárkának rendezett divatbemutatóra dekorációtervezés és kivitelezés. A feladatunk az volt, hogy egy belső udvar négy falát teljes mértékben elfedjük. A munkák kivitelezésében különös nehézséget jelentett, hogy az épület műemlékvédelem alatt áll és egy szöget sem verhettünk a falba. A 8 méteres magasságot tartanunk kellett úgy, hogy öntartó, stabil és biztonságos legyen. A falhoz nem rögzíthettünk semmit, ami nem kevés fejtörést okozott, de ügyes csapatunkkal megoldottuk, a végeredmény önmagáért beszél.


URSA edukációs kis füzet

A cég ásványgyapot gyártással foglalkozik és az volt a célja, hogy gyermekekkel megismertesse játékos formában a szelektív üveggyűjtés hasznosságát, megmutassa az üveg útját, melynek végeredményeként tetőszigetelés kerül a házunkra. Kézzel rajzolt történetek a cég emblémájával, URSA macival. A füzet végére színezni valót is hagytunk.Fülemüle Csárda belső dekoráció

A csárda belső falakon lévő tapéta mintáját megterveztük és kinyomtattuk. Csíkokban került fel a falra. A sváb kultúra, hagyományőrzés a múlt tisztelete fokozza a családias hangulatot. Az egyik legtöbbet feltett kérdés a Fülemülében, hol készült a tapéta? A szükséges képeket irattárakból, archívumokból gyűjtöttük.


Harmadik szem fotókiállítás

Tuba István fotókiállításának anyagából pár kép.