Ismerd meg csapatunkat

Akik a rendelkezésedre állnak

Tuba István - cégalapító, tulajdonos

Tuba István 30 évvel ezelőtt alapította a cégét, mely az Ő nevéről kapta a Tuba Reklámstúdió nevet. Ez idő alatt megszámlálhatatlanul sok kreatív munka, ötlet és kivitelezés kötődik személyéhez. A megrendelőkkel mind a mai napig jó kapcsolatot tart fenn és tanácsaival rendszeresen segíti a reklámstúdió munkáját is.

A három évtizedes tapasztalatával segíti a Violart Stúdiót, ha fotózásra, annak tanítására, vagy kiadványok tervezésére van szükség.  Violart StúdióSzabó Tünde - ügyvezető

Közel 20 éve veszek részt a Tuba Reklámstúdió munkájában, szinte a kezdetektől. Számomra fontos, hogy az ügyfeleinkkel személyes kapcsolatban legyek. Úgy gondolom, hogy a személyes kommunikáció fontos pillér a munkánk során. Megrendelőink tudják, hogy bátran fordulhatnak hozzám, legyen szó elcsúszott, rövid határidős munkákról vagy egyszerűen tanácsra van szükségük a kivitelezéssel kapcsolatban. Szeretem a munkámat, örömmel kezdek minden napot (még a hétfőt is), nincs jobb dolog annál, minthogy a papíron megtervezett anyag a nyomdában életre kel és látom a boldog elégedettséget a megrendelőink arcán.